地元暮らしをちょっぴり楽しくするようなオリジナル情報なら、渋谷区の地域情報サイト「まいぷれ」!
文字サイズ文字を小さくする文字を大きくする

コミュニティ Laptop Accu A41-X550E Asus

Laptop Accu A41-X550E Asus

所属メンバーリスト

kopenaccu

kopenaccu

  
  
  
  

全員を見る

コミュニティ共有ファイル

共有ファイルはありません

コミュニティ詳細

コミュニティ名

Laptop Accu A41-X550E Asus

コミュニティ
所属地域

東京都渋谷区 

管理者

kopenaccu  さん

開設日

2017/07/03

カテゴリ

趣味・雑学

メンバー数

1

参加条件

管理者の承認不要(誰でも参加可能)

説明

Ontworpen om te verslaan van de MacBook en concurrenten zoals de HP Spectre op hun superdunne spel, de Accu voor Asus A41-X550E http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html tips de weegschaal slechts 2 pond maar biedt zwaargewicht prestaties, dankzij een optionele 7e generatie Core i7 CPU en een razendsnelle-snelle PCIe SSD. Vanaf $1,099 ($1.599 als getest), biedt de 12.5-inch-laptop ook een uiterst vibreren zeef, rijke audio en, op de bovenste config, een uniek mooie Koningsblauwen chassis. Echter, als u wilt dat de sleekness en de snelheid van de ZenBook 3, ook hebt u middelmatige levensduur en een eenzame USB Type-C poort voor zowel de kracht en de gegevens te accepteren.

De ZenBook 3 UX390UA is de meest aantrekkelijke laptop die ik heb het hele jaar. Het deksel heeft dezelfde subtiele, concentrische cirkel patroon als andere laptops van Asus, maar voegt in een mooie goudkleurige ring rond de rand van de diamant-cut. In een markt waarin dus veel premie laptops een saai tint van zilver of goud zijn, Asus verdient lof voor het aanbieden van een prachtige blauwe thats niet alleen op het deksel, maar die ook betrekking heeft op het gehele lichaam, met inbegrip van het dek.

Het gehele chassis is gemaakt van 6013 aluminiumlegering, die Asus beweert is 50 procent sterker dan een typische aluminium laptop chassis. Ook gebruikt de laptop Corning de nieuwe Gorilla Glass 4 standaard ter bescherming van het scherm. Terwijl we nog niet drop de ZenBook 3 getest, kunnen we zeggen dat het echt stevig in de hand voelt. Ik was het deksel met mijn hand geklemd of houd de laptop omhoog door een hoek en ik heb nooit gevoeld een lucht kloof of een flex onder mijn vingers.

11,65 x 7.53 x 0.47 duim meet en slechts 2 pond is de Asus a41-x550a Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html een van de lichtste laptops op de markt. Het was in feite, zo licht, dat ik het nauwelijks in mijn rugzak tijdens mijn pendelen voelen kon en moest Controleer alleen of ik niet vergeten te pakken het.

De verhoogde detail is het gevolg van Asus' True2Life technologie, die is ontworpen voor het verhogen van de scherpte en het contrast van video's, terwijl het verminderen van bewegingsonscherpte. Nadat ik uitgeschakeld True2Life, met behulp van de meegeleverde software van Asus Splendid, de dezelfde aanhangwagens gewoon waren niet zo scherp. Het dezelfde hulpprogramma ook stond me toe om controle van de kleurtemperatuur, schakelen tussen normaal, Eye Care, levendig en handmatige instellingen. Raken van Vivid gemaakt kleuren, vooral greens en reds, gewoon een beetje meer levendig. Met behulp van Eye Care modus uitgeschakeld veel van het blauwe licht coming out van het scherm.

Volgens onze colorimeter, kunt de Accu Asus a32-n56 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n56.html weergave reproduceren een zeer sterke 111 procent van het sRGB-kleurengamma. Dat is comfortabel voor de 96 procent ultradraagbare notebook categorie en de vrij-respectabele 93,6 procent groei voor de Dell XPS 13 (met 1080 p scherm). De Razer Blade Stealth's QHD scherm hit 115 procent, terwijl de MacBook (107 procent) en de HP Spectre (100 procent) waren dicht achter.

ASUS' laptop is ook zeer kleur-nauwkeurig, registreren van een Delta-E-score van 1,08 (0 is perfect), dat is beter dan het gemiddelde van de categorie (2.1) en ongeveer op gelijke voet met de MacBook (1) en de Razer Blade Stealth (0.97). De XPS 13 (0.76) is een beetje nauwkeuriger.

De ZenBook 3 kan riem uit met een volume en nauwkeurigheid, dat is goed genoeg om te dansen op de hits. De laptop maakt gebruik van een vier-speaker systeem, met twee krachtige luidsprekers boven de functie rij onder de voorste lip, een ander twee luidsprekers die Asus zegt wordt gebruikt, en een "5-magneet design" ter voorkoming van vervorming.

De Accu Asus a32-k93 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k93.html s toetsenbord is een gemengde zak. De toetsen hebben 0,8 millimeter veerweg, die is meer dan de ruimte die is aangeboden door de MacBook-toetsenbord (0,5 mm), en zij niet lijden aan een flex. Echter, in vergelijking met Apple laptop en andere concurrenten zoals de Dell XPS 13, de toetsen voelen een beetje stijf.

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k72.html Accu Asus a32-k72
http://www.movellas.com/blog/show/201707030518594058/accu-asus-a41x550a-laptop
http://www.freeml.com/bl/15699698/371189/

    コミュニティの掲示板トピックス

    掲示板トピックスはありません。

    まいぷれ広場のコミュニティスレッド

    コミュニティスレッドはありません。